SCÎNDURĂ TERMICĂ PENTRU PODEA, TERASE, FAȚADĂ

Scîndura termică este una din soluțiile durabile pentru acoperirea exterioară a fațadei, a casei, a pavilionului din curte sau a podelei. Creînd un sentiment de confort și naturalețe, scîndura termică va deveni soluția ideală pentru cei care vor să cumpere materiale de construcție de calitate și durabile, ce protejează în mod sigur fațada de influența mediului extern.

Scîndura prelucrată termic necesită mai puțină atenție la îngrijire, podeaua din scîndură termică nu se crapă și nu se umflă, păstrează perfect căldura, evidențiindu-se cu toate aceste prin durabilitate și nuanțe variate de culori.

Necătînd la durabilitatea sa uimitoare și proprietățile decorative excelente, lemnul prelucrat termic- este un material de acoperire accesibil, care nu va influența la budgetul majorității familiilor moderne, în schimb vă va dărui vouă și apropiaților voștri multă bucurie, căldură și bună dispoziție!

REZISTENȚĂ ÎNALTĂ

Rezistența la schimbările de temperatură, expunerea la apă, la razele solare, la infestările cu insecte și ciuperci, precum și la procesul de putrezire.

DURABILITATE

O astfel de acoperire va servi pentru un timp foarte lung (aproximativ 50 de ani).

ECOLOGIA

Pardoseala profesionala – este un produs natural hipoalergenic.

VA INTERESAT PARDOSEALA DIN LEMN TERMIC PRELUCRAT?

VĂ INVITĂM SĂ VIZITAȚI MAGAZINUL NOSTRU, AICI PUTEȚI VEDEA MODELE, SĂ AFLAȚI PREȚURILE ȘI SĂ PRIMIȚI CONSULTĂRILE NECESARE.